Primul smartwatch de la Google ar putea debuta săptămâna viitoare, alături de Pixel 4

Primul smartwatch de la Google ar putea debuta săptămâna viitoare, alături de Pixel 4

Google are deja un sistem de operare pentru smartwatch-uri, WearOS. Captura via Google.

După o sumedenie de zvonuri legate de apariţia lui Pixel Watch în ultimii ani, se pare că ceasul produs de Google şi-ar face în sfârşit apariţia la evenimentul de lansare al lui Pixel 4, de săptămâna viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O sursă a publicaţiei Nikkei Asian Review spune că, pe lângă Pixel Watch, Google va lansa şi o variantă 5G a celui mai nou smartphone al său, Pixel 4.

În ultimii ani, zvonurile despre lansarea unui smartwatch realizat de Google au fost din ce în ce mai numeroase, acesta fiind aşteptat la evenimentul de lansare de hardware organizat de gigantul american anul trecut.

Ceasul nu a apărut însă, astfel că zvonurile au continuat până în ziua de azi, când se pare că acesta îşi va face totuşi mult-aşteptatul debut pe 15 octombrie, la evenimentul de lansare al celui mai nou smartphone Google, Pixel 4.

Ceasul ar urma să ruleze sistemul de operare al Google, Wear OS, deşi există şi posibilitatea de a folosi noua tehnologie de ceas hibrid achiziţionată de Google de la Fossil în acest an, pentru suma de 40 de milioane de dolari. Cu toate acestea, multe voci au spus că această achiziţie ar fi fost mai mult legată de talentul din spatele tehnologiei, Google aducând şi 20 de ingineri de la Fossil în propria companie.

Rămâne de văzut dacă dispozitivul va fi până la urmă lansat pe 15 octombrie, sau cei care îşi doresc un smartwatch realizat de Google vor avea de aşteptat încă un an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: