Acer a lansat două noi laptopuri de gaming din gama Predator. Specificaţii complete, preţ şi disponibilitate

Acer a lansat două noi laptopuri de gaming din gama Predator. Specificaţii complete, preţ şi disponibilitate

Acer a prezentat în cadrul conferinţei de presă next@acer, de la New York, două noi notebook-uri de gaming din familia Predator Helios. Este vorba despre modelele Helios 500, cu procesoare Intel Core i9+ generaţia 8 şi Predator Helios 300 Ediţie Specială care include specificaţii actualizate faţă de predecesorul său şi un şasiu alb, distinctiv. Ambele modele oferă performanţe VR-Ready.

Cum arată poliţiştii viitorului şi noua tehnologie pentru siguranţa publică: de la staţiile Tetra la telefoanele cu recunoaştere biometrică

Cum
arată poliţiştii viitorului şi noua tehnologie pentru siguranţa publică: de la staţiile Tetra la telefoanele cu recunoaştere biometrică

La standurile târgului de Comunicaţii Critice din Berlin, zeci de staţii, telefoane cu aspecte diferite de cele cu care ne-am obişnuit, plasme, drone, camere video şi alte aparate sunt atent expuse şi gata în orice moment pentru demonstraţii. Ce să demonstreze? Cât de mult a evoluat tehnologia şi cât de aproape suntem de ceea ce a fost tema conferinţei din acest an: noua generaţie în domeniul siguranţei publice

VIDEO Google a demonstrat cum asistentul său virtual inclus pe telefoanele cu Android face o programare telefonică la coafor | google

VIDEO Google a demonstrat cum asistentul său virtual inclus pe telefoanele cu Android face o programare telefonică la coafor

Inteligenţa artificială a cunoscut progrese reale în ultimii ani, ajungând într-un stadiu avansat, în care interacţiunea dintre om şi robot se face din ce în ce mai uşor. Cel mai recent exemplu vine de la Google, care s-a folosit de asistentul său virtual pentru a iniţia o convorbire telefonică pentru a face o porgramare la coafor. Rezultatul este incredibil.

STUDIU Bitdefender: Una din patru locuinţe din mediul urban din România se încadrează în categoria ”smart”

STUDIU Bitdefender: Una din patru locuinţe din mediul urban din România se încadrează în categoria ”smart”

Dispozitivele inteligente deţinute de familiile intervievate sunt atât cele tradiţionale de tipul laptop, tabletă, telefon, PC, cât şi de generaţie nouă, precum televizoare smart, ceasuri inteligente, termostate wireless, camere web, sisteme de acces în locuinţă, console de jocuri, frigidere, maşini de spălat şi aparate de aer condiţionat conectate la internet, întrerupătoare şi instalaţii de iluminat, prize sau senzori de mişcare.

Decizie interesantă luată de Huawei. Compania chineză va dezvolta un smartwatch de gaming

Decizie interesantă luată de Huawei. Compania chineză va dezvolta un smartwatch de gaming

Atunci când vorbim despre produse electronice destinate gaming-ului ne gândim la PC-uri, laptop-uri, console, mai nou telefoane. Însă este destul de greu de imaginat că cineva ar putea să se joace în condiţii normale pe un ceas inteligent. Dar mai ales să scoată şi bani din buzunar pentru un astfel de gadget. Oricum ar fi interpretată, decizia Huawei este una destul de interesantă.

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 3 ani · comentarii (1)

Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

acum 3 ani · comentarii (0)

Pentru  a vinde o tabletă pe Android producătorii actauali  trebuie într-adevăr să prezinte ceva unic. Oricâte Android-uri nu ar sta pe rafturi, cu toţii tragem cu coada ochiului spre iPad-uri. Lenovo încearcă pentru  a 2a oară sa ne îndrepte ochii spre o tabletă de-a lor mai neobişnuită,  una care o poţi anina în cuier, şi cu care poţi şi brânza să tai

acum 4 ani · comentarii (0)

Bogdan Hossu este unul dintre tinerii antreprenori ai României şi unul care a aplicat foarte bine conceptul „sunt propriul meu şef“. În prezent, are o companie care activează în IT şi alta în consultanţă pentru contractarea de fonduri europene.

acum 4 ani · comentarii (0)

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

acum 4 ani · comentarii (4)

Tehnologia schimbă educaţia şi acest trend nu va fi oprit. Poate fi înfrânat? Cu siguranţă. În România încă apar reguli de interzicere a telefoanelor sau tabletelor la şcoală pe motiv că elevii sunt distraşi de la învăţare. Am discutat cu un om care s-a ocupat de integrarea tehnologiei în viaţa elevilor şi am aflat de ce sistemul clasic nu mai are viitor.

acum 4 ani · comentarii (1)

Apple a lansat iPhone 6 şi Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri şi presa de tehnologie au scris despre ce reprezintă noile gadgeturi şi unii au anunţat moartea Apple după moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, însă, şi slujitorii de iPhone s-au aşezat la coadă pentru încă un model, ceea ce am de gând să fac şi eu.

acum 4 ani · comentarii (7)
Postari Recente