UPDATE Tânără de 18 ani, găsită spânzurată într-un apartament din centrul Zalăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de numai 18 ani, de loc din Cehu Silvaniei, a fost găsită ieri moartă într-un apartament din zona centrală a oraşului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, corpul neînsufleţit al tinerei a fost găsit duminică, în jurul orei 12.00, de prietenul ei, în apartamentul din centrul Zalăului în care acesta locuia cu chirie. Fata, în vârstă de 18 ani, de loc din Cehu Silvaniei, a fost găsită spânzurată de o uşă din apartamentul respectiv. Din primele cercetări, rezultă că prietenul victimei nu se afla acasă în momentul incidentului, la revenirea în apartament găsindu-şi iubita fără suflare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, pe trupul fetei nu au fost găsite urme de violenţă.

UPDATE Vestea morţii tinerei a lovit ca un trăznet comunitatea din Cehu Silvaniei. Colegii de clasă de la Liceul Tehnologic "Gheorghe Pop de Băseşti" o aşteptau în această dimineaţă să susţină proba de evaluare a competeţelor de comunicare în limba română. Fata, care a absolvit anul acesta la clasa a mate -info de la secţia maghiară a liceului, n-a mai ajuns azi la examen.

Din spusele reprezentanţilor liceului, fata locuia cu mama sa, care la auzul veştii morţii fiicei sale a suferit un şoc, fiind nevoie de internarea sa în spital. Fata mai are un frate, care lucrează în Ungaria. Se pare că acesta a fost zilele trecute acasă, pentru a fi alături de sora sa la festivitatea de absolvire. Va trebui să revină, acum, pentru înmormânarea ei.

Citeşte şi A încercat să se sinucidă dar pompierii i-au încurcat planurile

Sinucidere cu repetiţie: după ce a eşuat cu spânzurătoarea, s-a aruncat de pe un stâlp de tensiune

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite