VIDEO Anchetă în cazul tentativei de sinucidere a fiicei lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tentativa de sinucidere a lui Paris, fiica lui Michael Jackson, l-a determinat pe judecătorul care se ocupă de stabilirea custodiei copiilor regelui muzicii Pop să ceară demararea unei anchete pentru a afla exact în ce circumstanţe adolescenta în vârstă de 15 ani a încercat să-şi taie venele.

Judecătorul Mitchell Beckloff a ordonat „să se pregătească un raport care să investigheze starea lui Paris Jackson şi recentele rapoarte media despre bunăstarea ei“.

„Sprijinim întru totul decizia judecătorului“, a declarat, pentru CNN, Perry Sanders, avocatul lui Katherine, mama lui Michael Jackson. 

Gestul fiicei regretatului megastar i-a umplut de îngrijorare pe cei apropiaţi familiei Jackson. Potrivit zvonurilor, Paris ar fi încercat să se sinucidă după o ceartă în familie. Tânăra era nemulţumită de faptul că nu i se dădea voie să participe la un concert Marilyn Manson în timpul săptămânii. Anchetatorii nu au stabilit încă dacă disputa familială a avut sau nu de-a face cu motivele tentativei de suicid. 

Marilyn Manson, la aflarea zvonurilor care circulau prin presa internaţională, i-a dedicat lui Paris melodia „Disposable Teens“, la concertul la care adolescenta nu a putut ajunge. De asemenea, Manson a mimat o tentativă de sinucidere pe scenă, folosind acelaşi tip de cuţit cu care Paris şi-a secţionat venele.

Nici doctorul Conrad Murray nu a rămas indiferent tragediei ce a lovit din nou clanul Jackson. Acesta a înregistrat un mesaj către Paris Jackson, pe care mai apoi l-a trimis site-ului tabloid tmz.com, în care îi oferea sprijin necondiţionat. „Nu ştiu prin ce treci, dar sunt sigur că orice ar fi, trebuie să-ţi fie greu…Nu ştiu dacă pot face ceva pentru a-ţi alina durerea, sau pentru a te ajuta cu această problema, dar am vrut ca tu să ştii că îţi sunt alături“, a precizat Murray, în mesajul dedicat lui Paris Jackson.

Paris, fiica lui Michael Jackson, spitalizată de urgenţă după o tentativă de sinucidere

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite