Trei tineri din Sălaj, admişi între primii zece la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Jandarmi. Doi dintre ei sunt fraţi gemeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei sălăjeni, admişi la Academia de Poliţie - Jandarmi FOTO Arhivă
Trei sălăjeni, admişi la Academia de Poliţie - Jandarmi FOTO Arhivă

Trei tineri din judeţul Sălaj au fost admişi la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti pe locurile destinate pregătirii viitorilor ofiţeri jandarmi. Toţi trei au fost admişi printre primii, unul dintre ei intrând chiar al patrulea pe ţară.

Primii doi admişi din Sălaj sunt fraţii gemeni Sergiu şi Septimiu Păuşan. Sergiu a intrat de pe locul a patrulea, cu media 8,50, iar Septimiu al şaselea, cu 8,20. Cel de-al treilea sălăjean intrat la academie la jandarmi este Lucian Pop, admis pe locul al nouălea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, în total şapte candidaţi din Sălaj au fost înscrişi în cursa pentru unul dintre cele 50 de locuri puse la dispoziţie în acest an de Academia de Poliţie pentru arma Jandarmi, patru fiind respinşi. Alţi cinci au încercat să intre la forma de învăţământ fără frecvenţă, patru dintre ei lucrând deja ca şi subofiţeri jandarmi, iar unul fiind încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj. Niciunul dintre cei cinci nu a fost admis.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite