Poliția animalelor, intervenție după ce un câine a fost ucis. Un bărbat a fost reținut

0
Publicat:

Un bărbat din Sălaj a fost reţinut de poliţiştii de la protecţia animalelor, după ce ar fi ucis prin lovituri repetate un câine. Bărbatul a prins patrupedul într-o capcană montată pe gardul casei, după care l-a bătut până l-a omorât. El a fost reținut, marți, de polițiști.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore  FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore FOTO Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj precizează miercuri, într-o informare de presă, că marţi, 4 aprilie, în urma administrării probatoriului, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, faţă de un bărbat de 50 de ani, din judeţul Sălaj, bănuit de săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, arată Agerpres.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de la protecţia animalelor îl bănuiesc pe acesta că, la 3 aprilie a.c., ar fi montat un dispozitiv - capcană, din sârmă, de tip laţ, pe partea exterioară a gardului de la grădina casei sale din comuna Bănişor, cu care ar fi prins un câine de rasă comună, pe care, ulterior, l-ar fi lovit cu un corp contondent, la nivelul capului şi corpului, în mod repetat, cu intenţie, provocându-i leziuni care au condus la decesul animalului", se arată în informarea menţionată.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, sub aspectul comiterii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite