Patru tineri din Sălaj, arşi de vii în maşina în care se aflau. Ei vor fi înmormântaţi luni, împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un teribil accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 2.45, în localitatea sălăjeană Someş Odorhei. În urma accidentului, patru tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani şi-au pierdut viaţa, arşi de vii în maşina în care se aflau.

Potrivit poliţiştilor, tragedia s-a petrecut în jurul orei 02.45, pe DJ108A, la kilometrul 68, în localitatea Someş Odorhei. Implicat în accident a fost un autoturism în care se aflau patru tineri şi care,  probabil pe fondul vitezei excesive, s-a izbit de un cap de pod, după care s-a răsturnat şi a luat foc. Din nefericire, cele patru persoane din automobil şi-au pierdut viaţa.Este vorba despre trei tineri în vârstă de 21 de ani (Marius Olăhuţ, Raul Silaghi şi Vlăduţ Stoica) şi unul de 24 de ani (Radu Barbur) care locuiau în Someş Guruslău (comuna Năpradea) sau aveau bunici acolo. Se pare că tinerii se întorceau de la prietena unuia dintre ei, ce locuia în Inău, moment în care s-a întâmplat tragedia.

Înmormântaţi împreună

Primarul comunei Năpradea, Vasile Fodor, spune că tinerii vor fi înmormântaţi luni, 15 septembrie, împreună. ”Va fi o slujbă comună, iar locul de veci le-a fost făcut alăturat”, precizează, vizibil afectat de tragedie, edilul.

Citeşte şi FOTO Prima zăpadă de anul acesta a făcut victime. Doi bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit într-un cumplit accident rutier

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite