Exhibiţionist obligat să facă muncă în folosul comunităţii la biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul va lucra benevol la biserică timp de 60 de zile FOTO Andreea Vilcovschi
Bărbatul va lucra benevol la biserică timp de 60 de zile FOTO Andreea Vilcovschi

Bărbatul care obişunuia să îşi expună părţile intime trecătoarelor a fost găsit vinovat de ultraj contra bunelor moravuri şi condamnat de magistraţi.

Trimis în judecată de către procurori pentru ultraj contra bunelor moravuri, Emanuel Sabo, zălăuanul în vârstă de 26 de ani care a agresat sexual două minore din Zalău şi le-a arătat organul genital, a fost condamnat.

Bărbatul s-a ales cu o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trei ani, au decis magistraţii Judecătoriei Zalău. Pe durata termenului de supraveghere, el trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Sălaj, la datele fixate, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Mai mult decât atât, Sabo a fost obligat să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate şi să se supună măsurilor de tratament şi/sau consiliere psihologică, în legătură cu manifestările comportamentale similare celor pentru care a fost trimis în judecată în prezenta cauză, ce vor fi efectuate în cadrul instituţiei desemnate de serviciul de probaţiune.

De asemenea, instanţa i-a impus ca timp de 60 de zile lucrătoare, să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă sau în cadrul unei parohii din subordinea Episcopiei Sălajului. În cazul în care va încălca cu rea-credinţă aceste măsuri ori va comite o nouă infracţiuni, el va putea ajunge în spatele gratiilor.

Reamintim că zălăuanul a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce tatăl unei adolescente în vârstă de 14 ani a depus o plângere la Poliţie, în care semnala faptul că fiica lui a fost agresată ziua în amiaza mare în scara blocului în care locuieşte, de către un bărbat care, mai apoi, şi-a dat jos pantalonii expunându-şi organele genitale. Ulterior, părinţii unei tinere de 16 ani au depus o plângere similară la adresa aceluiaşi individ.

Vă mai recomandăm:

DIICOT Sălaj l-a vrut după gratii pe neamţul judecat pentru pedofilie. Ce au decis judecătorii Curţii de Apel Cluj

Copilă de patru ani dispărută din grădiniţă. Tatăl a găsit-o într-un hipermarket, la un kilometru distanţă de unitatea de învăţământ

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite