Doi fraţi au ajuns după gratii. Au furat 44 de telefoane mobile după ce au spart un magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi bărbaţi au fost prinşi de către poliţişti la două săptămâni după ce au pătruns prin efracţie într-un magazin de telefoane mobile.

Doi fraţi de 28, respectiv 36 de ani din comuna Românaşi, care au spart un magazin de telefoane şi au sustrat zeci de astfel de aparare au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, vineri, 31 august.

Cei doi bărbaţi sunt acuzaţi de furt calificat, după ce în noaptea de 14 spre 15 august, au pătruns într-un magazin de comercializare a telefoanelor mobile din Zalău, de unde au sustras 4 telefoane noi şi 40 de telefoane second-hand. Prejudiciul a fost estimat la 8.300 lei, din care s-au recuperat, până în prezent, 1.750 lei (două telefoane noi şi trei folosite).

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, bărbaţii au fost reţinuţi, joi, 30 august, şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar vineri au fost prezentaţi Judecătoriei Zalău cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus încarcerarea acestora pentru 30 de zile.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestora. 

Citiţi şi:

Bătrână tâlhărită în miez de noapte. Agresorul i-a furat peste 6.000 de lei din săculeţul cu care dormea la gât

Metodă ingenioasă de furt. Cum au reuşit doi bărbaţi să lase o femeie fără 500 de lei la coafor

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite