Dispariţie sau aventură? Fata de 14 ani din Zalău dată în urmărire naţională a plecat de bunăvoie cu iubitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrea, fata de 14 ani din Zalău, care a stârnit în weekend o adevărată isterie în mass -media şi pe reţelele de socializare după ce mama ei s-a adresat televiziunilor pentru a-şi găsi fata dispărută de acasă, ar fi plecat cu iubitul de bunăvoie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, exclude posibilitatea unei dispariţii precipitate. ”Fata a plecat premeditat, marţi, chiar din timpul orelor. Şi, contrar a ceea ce se spune, ea şi-a luat câteva haine cu ea. Într-adevăr, nu are buletinul la ea, dar probabil că a considerat că nu are nevoie de el”, precizează reprezentantul IPJ Sălaj.


Poliţiştii din Sălaj au fost anunţaţi miercuri de plecarea fetei, toţi colegii ei ştiind cu cine a plecat ea. ”Un băiat din Maramureş, pe care l-ar fi cunoscut în primăvara acestui an” - explică Tincuţa Dumuţa.


Pe baza informaţiilor primite de poliţişti de la colegii şi prietenii fetei, lucrătorii IPJ au luat legătura cu colegii lor din Maramureş, care s-au dus la domiciliul tânărului, de unde au aflat că acesta s-a certat cu părinţii din cauza relaţiei cu Andreea, fata din Zalău fiind mult mai tânără decât el. Acesta ar fi fost, se pare, motivul pentru care băiatul a decis să plece de acasă, luând-o şi pe Andreea cu el.


”Fata a spus marţi că pleacă în vizită, în mijlocul săptămânii de şcoală (!), la bunica din Maramureş. Miercuri a sunat-o pe aceasta să îi spună cu nu mai ajunge la ea”, spune purtătorul de cuvânt, convinsă că fata a plecat de bunăvoie pentru a trăi aventura vieţii alături de iubitul ei.


Fata, care în decembrie va împlini 15 ani, a fost dată sâmbătă în urmărire naţională. Semnalmente tânără: 1,65 m înălţime, corpolentă, ten deschis, păr şaten, ochi căprui, iar pe faţă are mai mulţi pistrui. Fata şchiopătează de piciorul drept.
 
Persoanele care pot oferi informaţii despre tănără ori autoturismul Opel Astra, cu numărul MM-08-FET, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
 

Citeşte şi Femeia de 49 de ani dispărută în urmă cu o săptămână, găsită moartă

A plecat după ciuperci în pădure şi nu s-a mai întors. Femeie dispărută de trei zile

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite