A plecat după ciuperci în pădure şi nu s-a mai întors. Femeie dispărută de trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia are 49 de ani
Femeia are 49 de ani

Disperare într-o familie din localitatea Bulgari, judeţul Sălaj. O femeie în vârstă de 49 de ani, soţie şi mamă a doi copii, a intrat parcă în pământ de trei zile, de când a plecat de acasă în pădure, pentru a căuta ciuperci.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, femeia, pe nume Gretica Georgeta L.,  a plecat vineri, 11 iulie, în jurul orei 10.00, în pădurea dintre localităţile Bulgari şi Şoimuş să culeagă ciuperci şi nu s-a mai întors. Văzând că trec mai multe ore de la plecarea femeii, soţul acesteai a pornit, împreună cu alţi membri ai familiei, în căutarea ei, în perimetrul de pădure unde se deplasa de obicei, dar nu au găsit-o, motiv pentru care a semnalat poliţiei circumstanţele dispariţiei acesteia. Poliţiştii din comună, ajutati de mai mulţi consăteni, au căutat-o în zona indicată, însă fără niciun rezultat. 

Semnalmente: înălţime 1,65 m., constituţie slabă, ochi căprui, păr şaten, ten deschis. Îmbrăcăminte: haină tip hanorac de culoare închisă cu figuri geometrice în mai multe nuanţe, pantalon de culoare neagră, cizme de cauciuc negre.

Persoanele care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

ZalăuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite