Carla Sabău nu a trecut de audiţiile pe nevăzute ale emisiunii "Vocea României Junior". "Trebuie să tragi şi mai tare şi să ne convingi data viitoare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o colecţie impresionantă de premii şi trofee câştigate la concursuri şi festivaluri de muzică uşoară, micuţa în vârstă de 8 ani şi-a încercat norocul şi la primul sezon al concursului de talente.

În vârstă de opt ani, Carla Sabău, din Zalău, a urcat, duminică, 12 martie, pe scena "Vocea României Junior", interpretând melodia "De-ai fi tu salcie la mal". "Pe scenă mă simt bine, mă simt în lumea mea, mă simt foarte puternică", a declarat Carla înainte de a intra în spectacol. Deşi a avut o interpretare plină de emoţie, micuţa nu a reuşit să întoarcă niciun scaun.

Dezamăgită de rezultat, fetiţa a primit încurajări din partea lui Marius Moga, care i s-a alăturat pe scenă imediat ce i-a observat ochii înlăcrimaţi. "A fost un moment de care ea avea nevoie ca să simtă că a fost o zi bună. S-a întâmplat un click major în viaţa mea când iubita mea soţie mea a dus-o pe lume pe fetiţa noastră şi când văd că încep să licărească ochii, mă prind şi nu pot să stau aşa", şi-a explicat Moga decizia de a urca pe scenă lângă Carla. Juratul a încurajat-o să muncească mai mult şi să revină la anul. "Mi-a plăcut foarte mult că ai cântat în limba română. Trebuie să tragi şi mai tare şi să ne convingi data viitoare", i-a spus Marius Moga.
"Ai ales o melodie cu greutate, dovadă că ai un simţ al muzicii foarte bine dezvoltat. Sunt sigură că la anul vei cânta de zece ori mai bine", i-a spus, la rândul său.

Chiar dacă nu s-a calificat în etapa următoare, micuţa din Zalău a precizat că experinţa de la "Vocea României Junior" a fost una foarte frumosă, "ca un vis devenit realitate".

Colecţii de premii şi trofee

Carla Sabău este membră a Palatului Copiilor din Zalău şi are un palmares foarte bogat în premii şi trofee câştigate la festivaluri naţionale de interpretare muzicală. Numai în vara anului trecut, micuţa a cucerit trei astfel de trofee, la "Sibiu, capitală muzicală – trofeu la categoria 7-8 ani, Sfinxul de aur, Buşteni – "Trofeul Pitic" şi Trofeul "Music Factory", Concursul Naţional de Interpretare Vocală "Kharisma" – premiul I.

Acestor premii li se adaugă cele obţinute anterior, printre care Trofeul Festivalului Naţional de Muzică Pop pentru copii şi adolescenţi “Topul Mini Vedetelor” (2016), premiul al III-lea la Concursul Naţional de Interpretare Vocală şi Dans “Floare de Lotus”- ediţia a III-a, Oradea, 2014; premiul al II-lea la Festivalul Naţioanl de Muzică Uşoară “Ursuleţul de Aur”, Baia Mare, 2015; premiul al II-lea la Festivalul Naţional de Interpretare Vocală şi Dans “Floare de Lotus”, Oradea, 2015, secţiunea Muzică Uşoară; premiul al III-lea la Festivalul Internaţional de Interpretare “Delfinul de Aur”, Năvodari, 2015; locul al III-lea la Festivalul Naţional de Muzică Pop pentru copii şi adolescenţi “Sfinxul de Aur”, Buşteni, 2015; Trofeul festivalului Naţional de Interpretare Muzicală Sibiu – Capitală Muzicală “Viaţa la pozitiv”, Sibiu, 2015; premiul I la secţiunea Muzică uşoară a Festivalului Muzical “Lira”, desfăşurat în localitatea Tăuţii-Măgheruş în judeţul Maramureş, 2015, şi menţiune la Festivalul Concurs de Muzică Uşoară “Star Vivere Music Revolution”, Oradea, 2015.

Vă mai recomandăm:

Adrian Szucs, în etapa următoare a emisiunii "Chefi la cuţite". "Crocodil a la Sălaj", preparatul care i-a dat pe spate pe juraţi

Afacere cu prăjituri după reţetele străbunicii: „Sunt dintr-o carte atât de veche, că a trebuit să lipesc paginile“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite