Andrea, fata din Zalău dată în urmărire naţională, s-a întors acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai bine de o săptămână în care părinţii n-au ştiut nimic de ea, Andrea, fata de 14 ani din Zalău, care a plecat de acasă într-o seară şi a pus pe jar familia şi poliţiştii din întreaga ţară, s-a întors joi seara acasă.

Fata, elevă în clasa a IX-a la Liceu Ortodox din Zalău, plecase de acasă marţi, 14 octombrie, sub pretextul că se duce - în mijlocul săptămânii de şcoală! - în vizită la bunica sa din judeţul Muramureş. Fata nu a mai ajuns nici la bunică, nici nu s-a întors acasă, fapt ce i-a făcut pe părinţi să se gândească la ce e mai rău. Sesizaţi de familie, părinţii au aflat de la colegii şi prietenii fetei că aceasta ar fi plecat cu iubitul său, un băiat mai mare cu câţiva ani decât ea, de loc din Baia Mare. Poliţiştii sălăjeni au luat legătura şi cu colegii lor din Maramureş, care au aflat de la părinţii băiatului că şi acesta plecase de acasă, supărat că familia îi interzicea relaţia cu fata din Zalău.


Andrea a fost dată în urmărire naţională vineri, 17 octombrie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, fata s-a întors joi, 23 octombrie, în cursul serii, nefiind victima vreunei infracţiuni.
 

Citeşte şi Dispariţie sau aventură? Fata de 14 ani din Zalău dată în urmărire naţională a plecat de bunăvoie cu iubitul

Femeia de 49 de ani dispărută în urmă cu o săptămână, găsită moartă

A plecat după ciuperci în pădure şi nu s-a mai întors. Femeie dispărută de trei zile

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite