120 de şomeri sălăjeni şi-au găsit un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 250 de şomeri din Sălaj şi-au căutat un loc de muncă, ieri, la bursa organizată de Agenţia Judeţeană  pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Şomerilor li s-au oferit 166 de posibile joburi, iar 120 dintre ei au fost selectaţi pentru angajare.

În cursul zilei de ieri, 8 iulie 2011,  Agenţia Judeţeană  pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj a organizat  bursa lunară  a locurilor de muncă, fiind a treia ediţie din şirul burselor de locuri de muncă organizate în acest an,  lunar.
   
„Au participat un număr de 35 agenţi economici oferind 166 locuri de muncă.   Estimăm participarea la bursă  a 250  persoane aflate în căutare de loc de muncă din care au fost selectate în vederea încadrării 120”, se precizează într-un comunicat al AJOFM.
       
 Majoritatea locurilor au fost  destinate persoanelor cu studii medii,  în meserii precum agent asigurări, consultant  financiar, cusător din piele şi înlocuitori, conducător auto, vânzător presă, barman-ospătar, mecanic utilaj, instalator şi muncitor  necalificat  iar,  pentru persoanele cu studii superioare au fost  oferite  posturi de auditor, inginer, director vânzări, inspector asigurări.
        
„Reamintim agenţilor economici  că AJOFM Sălaj organizează  lunar, de regulă în a doua zi de vineri, Bursa Locurilor de Muncă, măsură activă destinată medierii locurilor de muncă oferite de agenţii economici”, se mai arată în acelaşi comunicat. 
          

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite