UPDATE CAPACITATE 2014 VASLUI Baremul de notare la testul de Matematică de la Evaluarea Naţională.

0
0
Evaluare Naţională 2014 FOTO Adevărul
Evaluare Naţională 2014 FOTO Adevărul

Baremul de notare la examenul de Matematică de la Capacitate 2014 va fi publicat miercuri după-amiază, o dată cu publicarea subiectelor primite de elevi la prima probă de la examenul de Evaluare Naţională.

Din cei 4377 elevi care au absolvit clasa a VIII-a în judeţul Vaslui, 4.142 s-au înscris la Evaluarea Natională. Examenul va fi susţinut în 113 centre de examen.  94 de elevi au lipsit de la proba de astăzi, cu patru mai mult decât la proba de limba română. “Cât va fi (nota n.r.), cum va fi nu mai contează. Nu vreau să mai aud de matematică, mă doare capul!”, a declarat unul dintre candidaţi, convins, totuşi, că va obţine o notă de trecere. Alţi elevi, analizând greşelile făcute la matematică se bucurau că nu au ratat la română. “Bine măcar că nu am scris de Creangă la autor contemporan, cum au făcut majoritatea colegilor”, s-a resemnat una dintre eleve, supărată că a greşit “acolo unde a fost mai uşor”.

Rezultatele la Evaluarea Naţională vor fi afişate în cursul zilei de vineri. Media de la aceste teste naţionale va reprezenta 75% din media de admitere la liceu, iar 25% vor conta mediile din gimnaziu, faţă de 50%, anul trecut, de altfel singura noutate faţă de Capacitatea din 2013.

UPDATE:  Baremul la Matematică Evaluare Naţională 2014

Barem Matematica Evaluare Naţională 2014

Evaluarea Naţională 2014 a început luni, cu proba la română, examen naţional prin care vor trece peste 166.000 de elevi de clasa a VIII-a, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Marţi urmează examenul de capacitate la limba maternă, iar miercuri examenul de capacitate la matematică.

Subiectele primite de elevi la examenul de Capacitate 2014 vor fi rezolvate în direct miercuri, de la ora 11, la Adevărul Live, după examenul de capacitate la matematică.

Modelele de subiecte la matematică la Capacitate 2014 pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educaţiei dedicat acestora, subiecte.edu.ro.


Pe aceeaşi temă:

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Presiune pe elevii de clasa a VIII-a, de luni

GRAFIC ADMITERE LICEU 2014 Care este cea mai populară specializare

VIDEO EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Luni încep înscrierile. Ultimele pregătiri pentru examenele de la Capacitate 2014

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Lecţia video pentru proba de la Matematică

VIDEO EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Lecţia pentru proba scrisă la Română

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Subiectele primite de olimpici la matematică

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Subiectele la română primite de olimpici

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 13 elevi olimpici dau examenele în sesiunea specială

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite