Un tânăr de 23 de ani s-a tăiat cu o drujbă în zona gâtului, vrând să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO UPU SMURD Iaşi
FOTO UPU SMURD Iaşi

Potrivit primelor informaţii, tânărul ar fi plecat cu o drujbă în pădure, acolo unde ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor. Tatăl acestuia spune că băiatul în vârstă de 23 de ani avea o depresie.

Un elicopter SMURD a fost solicitat, sâmbătă, 4 decembrie, de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui pentru a prelua un tânăr din localitatea Stâncăşeni care prezintă o plagă tăiată în zona gâtului. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu, bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit o hemoragie puternică după ce s-ar fi tăiat cu o drujbă. El se afla într-o pădure cu mai multe persoane. 

„O ambulanţă C2 cu medic de la Bârlad a fost trimisă la Stâncăşeni pentru un bărbat în vârstă de 23 de ani ce prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului. El era în pădure, iar solicitarea a fost făcută de nişte vecini care îl însoţeau. Se pare că este o autogresiune, tatăl victimei declarând ca pacientul avea o depresie. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Iaşi, care urmează să preia pacientul. Victima a suferit o secţiune de trahee, este stabilă hemodinamic şi conştientă, dar prezintă o sângerare puternică", a declarat Ungureanu.

Poliţiştii au demarat verificări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum poţi afla ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

Incident aviatic deasupra Mării Negre. Avioane de luptă ruseşti au escortat două avioane americane de recunoaştere

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite