Zile agitate la Vaslui. Un bolnav psihic a murit într-un incendiu provocat chiar de el, un altul a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre tineri a murit în incendiul provocat chiar de el FOTO arhivă Adevărul
Unul dintre tineri a murit în incendiul provocat chiar de el FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea vasluiană Iana, cunoscut cu probleme psihice, a plecat din spitalul din Bârlad unde fusese transportat pentru a fi internat. Rudele au alertat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad.

Un tânăr de 29 de ani i-a pus pe jar pe poliţiştii din judeţul Vaslui. Cunoscut cu probleme psihice, bărbatul fusese transportat la un spital din Bârlad în vederea internării, dar la scurt timp a plecat, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de el.

Mădălin Leonte are o înălţime de 1,72 metri, faţă ovală, greutate de aproximativ 70 de kilograme, constituţie atletică, păr scurt negru. În momentul dispariţiei, era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni (blugi) de culoare albastră, geacă de culoare neagră şi era încălţat cu o pereche de pantofi sport de culoare albastră.

„Dacă aţi văzut această persoană sau aveţi informaţii despre ea, anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi 112”, este apelul reprezentanţilor IPJ Vaslui.

Dispariţia tânărului de 29 de ani vine la câteva zile după ce un bărbat de 42 de ani, din localitatea vasluiană Codăieşti, cunoscut de asemenea cu probleme psihice, a făcut focul în mijlocul locuinţei sale, declanşând un incendiu devastator, ce a mistuit atât locuinţa sa, cât şi alte trei imobile din apropiere.

Bărbatul de 42 de ani a fost găsit mort a doua zi de către pompieri în beciul locuinţei sale, unde s-a ascuns după ce a provocat incendiul, decedând cel mai probabil în urma intoxicaţiei cu fum.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cadavrul unui bărbat dat dispărut de familie în vară, găsit în incinta unei fabrici dezafectate din Sebeş

Un bărbat dat dispărut a fost găsit într-o galerie minieră. S-a retras acolo pentru a ţine post 30 de zile

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite