Un cuplu din Bucureşti a făcut schimb de locuri la volan chiar sub ochii poliţiştilor. Niciunul nu avea permis de conducere

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 42 de ani şi o femeie de 49 de ani s-au dat în stambă chiar în faţa poliţiştilor. Agenţii rutieri au oprit maşina condusă de bărbat şi i-au deschis dosar penal după ce au descoperit că avea permisul suspendat, ca după câţiva kilometri, acesta să facă schimb la volan cu iubita, deşi nici ea nu avea permis.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 4 iunie, în urma unor verificări de rutină în trafic ale poliţiştilor rutieri din judeţul Vaslui. În jurul orei 20,20, poliţiştii Secţiei 1 Poliţiei Rurală Vaslui, au oprit în trafic, în zona intersecţiei drumului naţional DN2 F cu drumul judeţean DJ 159, în comuna Pungeşti, un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Bucureşti.

„Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au constatat că şoferul care se alesese cu dosar penal a făcut schimb la volan cu iubita lui, astfel că au oprit din nou maşina în trafic.

„Ulterior, la ora 20.50, acelaşi echipaj de poliţie a depistat, în trafic, autoturismul sus-menţionat, în zona localităţii Bleşca, comuna Ivăneşti. Acesta era condus de o femeie de 49 de ani, din municipiul Bucureşti, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

„Curba morţii” din Bacău, sfinţită de un preot. „Să fie izbăviţi de accidente şi de moarte năpraznică” VIDEO

Rugăciune specială pentru un Lamborghini: „În lumea asta fiecare este cu caii săi, căruţa lui, acum cu bolizii săi de lux” VIDEO

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite