Supravieţuire miraculoasă la Grăjdeni, unde un bărbat a scăpat cu câteva fracturi după ce s-a răsturnat cu tractorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian P. (48 ani), un localnic din localitatea vasluiană Grăjdeni, comuna Fruntişeni, a fost prins miercuri seara între sol şi caroseria tractorului propriu

Incidentul a fost semnalat la 112 miercuri seara (8 iunie) în jurul orei 20.30. Din primele cercetări efectuate de poliţişti reiese că Marian P. (48 ani) se deplasa pe câmp cu tractorul proprietate personală. Utilajul nu este dotat cu cabină, însă avea ataşat un utilaj agricol.

"Când a traversat mai multe culturi de porumb, fiind teren accidentat şi diferenţă de nivel s-a răsturnat tractorul, bărbatul fiind prins înmtre sol şi caroserie", a explicat Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Cadrele medicale de pe ambulanţa sosită la faţa locului l-au evaluat şi l-au transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. Diagnosticul pus: traumatism cranio-cerebral, fractură de mână şi traumatism coloană lombo-sacrală.

În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Tractoristului i-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite