Peripeţii în prima zi a anului: doi copii de 2 ani s-au încuiat în apartament, lăsându-şi părinţii, ieşiţi să conducă musafirii, pe lângă uşă

0
0
pompieri

Pompierii din Bârlad au fost solicitaţi să intervină, în prima zi a anului, pentru a debloca doi copii mici care au rămas blocaţi într-un apartament situat la etajul al patrulea.

Părinţii celor doi copii au ieşit din apartament pentru a conduce nişte musafiri, lăsându-i pe cei doi copii singuri în casă pentru scurt timp.

Nu şi-au făcut griji că nu ar mai putea intra în casă, având asupra lor cheia de la intrare. Au uitat în schimb că în interior era lăsată o cheie în broască. În urma lor, cei doi fraţi au învârtit de cheie, încuind uşa. În zadar, au încercat părinţii să le explice copiilor cum să mai descuie uşa, că nu au reuşit. Speriaţi, oamenii au cerut ajutor la 112. 

”La sosirea echipajelor de intervenţie, în apartament erau blocaţi doi copii în vârstă de doi ani, părinţii fiind agitaţi în exterior. Din cauza unor autoturisme amplasate necorespunzător dar şi a unor arbori netoaletaţi, autoscara nu a putut fi ridicată până la etajul patru. Pompierii au reuşit să intre în apartament prin forţarea uşii, copiii fiind predaţi părinţilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Pentru a nu înregistrat pagube la uşă, părinţii le-au solicitat pompierilor să coboare în apartament de pe bloc, însă, potrivit reprezentanţilor ISU, această manevră este interzisă prin ordin în urma unei tragedii înregistrată la Constanţa, unde un pompier şi-a pierdut viaţa după ce corzile cu care era legat s-au rupt. 

”Colegii noştri au încercat să limiteze cât s-a putut de mult pagubele materiale, fiind forţat foarte puţin butucul uşii, astfel încât să poată fi deschisă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Accident violent de Revelion, produs de un tânăr de 19 ani beat: a doborât un stâlp în goana nebună de pe şosea

Clipe de groază pentru o mamă: şi-a găsit cei doi copii inconştienţi în baie

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri