O bunicuţă curajoasă din Vaslui a pus pe fugă un hoţ. L-a prins cotrobăind în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

O femeie de 82 de ani a reuşit să pună pe fugă un hoţ, care, în plină noapte, venise să îi fure banii şi bunurile de valoare. Bărbatul a pătruns în locuinţa ei, din localitatea vasluiană Vutcani, dar când a dat ochii cu bătrâna, a luat-o la fugă.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Banca au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care locuieşte fără forme legale în comuna Vutcani, judeţul Vaslui. 

Acesta este suspectat de comiterea unei tentative la infracţiunea de furt calificat, în noaptea de 28 spre 29 iulie,  la o locuinţă din Vutcani.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul cercetat ar fi pătruns în locuinţa unei femei, în vârstă de 82 de ani, din localitatea Vutcani, de unde ar fi încercat să sustragă sume de bani şi bunuri de valoare.

„Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care şi-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori. Sesizarea a fost primită în data de 29 iulie, la ora 9,05 prin 112, iar ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate, în aceeaşi zi, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de comiterea infracţiunii”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Apartament din Brăila scos la vânzare, viral pe Facebook. „Mi-am făcut vaccin antitetanos doar ca să mă uit la poză“

I-au ucis tatăl ca să se răzbune. Cazul românilor care au făcut moarte de om pentru o banală agresiune

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite