Momentul în care doi șoferi inconștienți fac o triplare, iar unul dintre ei ajunge cu mașina în șanț VIDEO

0
Publicat:

Sătul să aștepte în coloană, un șofer s-a angajat într-o depășire periculoasă pe drumul național Vaslui-Iași. În același moment, un alt conducător auto a intrat și el în depășirea unei mașini, iar primul șofer a ieșit de pe șosea pentru a evita producerea unui accident.

Momentul producerii accidentului FOTO captură video Youtube
Momentul producerii accidentului FOTO captură video Youtube

O cameră de supraveghere a înregistrat zilele trecute momentul în care doi șoferi intră concomitent într-o depășire hazardată pe drumul național Vaslui-Iași și doar manevra de ultim moment a unuia dintre ei a dus la evitarea producerii unui grav accident rutier.

Pe imagini se observă cum un șofer, iritat că în fața lui s-a format o coloană de mașini care merge încet, a încercat să le depășească pe toate. Numai că exact în același moment un alt șofer din coloană a intrat și el în depășirea mașinii din fața lui.

Pentru a evita accidentul, primul conducător auto care se angajase în depășire trage puternic de volan și intră cu mașina în șanțul de pe marginea șoselei.

Norocul a făcut ca șanțul să fie plin cu zăpadă și să atenueze astfel alunecarea autovehiculului, care s-ar fi putut răsturna.

De amintit este că, deși au observat ce se întâmplase, ceilalți șoferi din coloană și-au văzut liniștiți de drum.

Accidentul rutier nu a rămas fără urmări. O femeie care era pasager într-una din mașinile din coloană a fost rănită și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri din Vaslui au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii fac cercetări și pentru părăsirea locului accidentului, în contextul în care șoferul care se angajase în depășire fără să se asigure că din spate vine o mașină care efectua aceeași manevră a plecat de la locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Agenții rutieri l-au identificat ulterior pe conducătorul auto pe baza înregistrării video a momentului producerii accidentului rutier.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite