Un lider de partid dansează samba în Brazilia. Subprefectul de Vaslui, costumat în Joker VIDEO

0
Publicat:

Imagini inedite cu subprefectul de Vaslui au fost surprinse în Brazilia, unde oficialul a fost filmat când dansează samba, în timp ce judeţul e acoperit de zăpadă.

Mircea Gologan a dansat într-un costum de joker FOTO captură video Youtube
Mircea Gologan a dansat într-un costum de joker FOTO captură video Youtube

Mircea Gologan (PSD) se află în concediu în Brazilia, unde dansează samba. Nu oricum, ci costumat în Joker, după cum se mândrește chiar el în imaginile postate pe internet.

Subprefectul se află în vacanță alături de doi importanți afaceriști din județ, Ciprian Safir și Bogdan Băbușanu. Safir are numeroase contracte cu primăriile din județ, în timp ce Băbușanu are contracte cu pavele în toată Moldova, potrivit Vremea Nouă.

La sfârșitul anului trecut, după arestarea baronului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, Gologan a început să tămâieze zilnic culoarele Prefecturii.

„Am observat că, de când tămâiez holul, niște persoane nu mai trec prin acel loc și astfel nu mai ajung la mine în birou. De ce? Habar nu am, dar eu mă bucur. Și am decis să tămâiez locul mai des, ca Dumnezeu să mă ferească de dușmani”, a declarat subprefectul Mircea Gologan.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite