Micuţii muzicieni de la Palatul Copiilor din Vaslui, premianţi internaţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ansamblul „Izvoraşul“ a luat premiul I FOTO:adevarul
Ansamblul „Izvoraşul“ a luat premiul I FOTO:adevarul

Copiii şi grupurile instrumentale ale Palatului Copiilor din Vaslui s-au întors acasă cu mai mule premii I de la Concursul Internaţional de interpretare vocală şi instrumentală „Ofrandă sunetului“, care a avut loc, ieri, la Iaşi.

Palatul Copiilor din Vaslui a fost reprezentat de talentaţii copii de la Fanfara Rotaria Junior, pregătiţi de profesorul Romeo Talmaciu, dar şi de micuţii muzicieni de la Ansamblul „izvoraşul“, conduşi de profesorul Dănuţ Barzu.

Ambele formaţii se pot lăcuda că s-au întors acasă cu marele premiu, la secţiunile la care au participat, arătând, încă o dată dacă mai era nevoie, că cercurile de muzică existente la Palatul Copiilor din vaslui reprezintă adevărate izvoare de talente.

„Atunci când există multă  muncă şi insistenţă, rezultatele nu se lasă aşteptate. Sunt foarte mulţumit de evoluţia pe care au avut-o copiii pe scenă, iar acest premiu nu face altceva decât să ne ambiţioneze şi mai mult“, ne-a declarat profesorul Dănuţ Barzu. 

Ajuns la cea de-a IX-a ediţie, conscursul „Ofrandă sunetului“ a adunat copii din mai multe ţări, cum ar fi Ucraina, Republica Moldova, Rusia şi România.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite