”Ghiocei de Argint” pentru micuţii de la Palatul Copiilor din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii mureşeni înscrişi la cercurile de canto şi dans din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Mureş s-au întors cu premii şi diplome de la Arad, unde s-a desfăşurat în acest sfârşit de săptămână cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Internaţional de muzică şi dans „Ghiocelul de Argint”.

Delegaţia mureşeană, reprezentând elevi ai Palatului Copiilor, condusă de profesorii Marian Someşan, Eliza Parpalea, la secţiunea canto, şi Marius Belean, pentru secţiunea dans, s-a întors acasă cu şapte distincţii. Astfel, la canto Mara Petra a obţinut o menţiune, la fel ca Denisa Căluşer, în timp ce Raluca Ciumaş şi Carmina Cotfas au obţinut locul III. Duetul format din Denisa Căluşer şi Carmina Cotfas a obţinut locul secund. La secţiunea dans, mureşenii au obţinut primele poziţii la dans tematic şi dans latino.

Premiile sunt cu atât importante cu cât la acest festival internaţional au participat un număr de peste 650 de concurenţi, reprezentând 15 judeţe şi şase ţări. Delegaţia mureşeană a  cuprins un număr de 20 de elevi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite