Actori din Stăpânul Inelelor şi Urzeala Tronurilor, în Bucureşti: weekend dedicat fanilor benzilor desenate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Rhys (Stăpânul Inelelor) şi Finn Jones (Urzeala Tronurilor) sunt invitaţii de onoare de la Comic Con FOTO comic-con.ro
John Rhys (Stăpânul Inelelor) şi Finn Jones (Urzeala Tronurilor) sunt invitaţii de onoare de la Comic Con FOTO comic-con.ro

Sfârşitul lunii martie vine cu un eveniment organizat în premieră în România. East European Comic Con (EECC) are loc pe 30 şi 31 martie la Palatul Copiilor, iubitorii de benzi desenate, animaţii, jocuri video, cât şi de seriale TV şi filme fiind aşteptaţi de invitaţi de onoare ca  John Rhys-Davies din trilogia The Lord of the Rings şi Finn Jones, actorul din celebrul serial Game of Thrones.

Organizatorii se aşteaptă la câte 4.000 de vizitatori pentru fiecare zi. EECC este prima convenţie de acest gen organizată în România şi, potrivit celor care o organizează, îşi propune să ofere o experienţă unică vizitatorilor, evenimentul fiind adus de la de la San Diego şi New York.

Printre invitaţii de onoare se numără şi actorul John Rhys-Davies din trilogia The Lord of the Rings (Stăpânul Inelelor), care a jucat de asemenea alături de Harrison Ford şi Sean Connery în filmul Indiana Jones, interepretându-l pe carismaticul Sallah.

Prezent la eveniment va fi şi Finn Jones, actorul care interpretează rolul lui Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din celebrul serial Game of Thrones (Urzeala Tronurilor). 

Programul şi mai multe detalii despre eveniment sunt afişate pe site-ul evenimentului.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite