Hoț din Vaslui prins făcând autostopul, imediat după condamnare. Ce l-a dat de gol

0
Publicat:

Un bărbat dn Vaslui a încercat să scape cu fuga după ce a aflat că fusese condamnat la o pedeapsă cu executare pentru furt. El le-a atras însă atenția polițiștilor prin modul ciudat în care făcea autostopul.

Hoțul a făcut autostopul ca să nu ajungă la închisoare FOTO Pixabay
Hoțul a făcut autostopul ca să nu ajungă la închisoare FOTO Pixabay

Pe strada Traian din Vaslui, trecătorii au asistat cu uimire la încercările repetate ale unui bărbat de 61 de ani de a opri mașinile care treceau. Comportamentul acestuia are însă o explicație.

Vasluianul tocmai aflase în aceeași zi că fusese condamnat la un an de închisoare cu executare pentru furt de Judecătoria Brașov și încerca să fugă pentru a nu fi prins.

„La data de 28 noiembrie 2023, ora 14.10, polițiștii Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliției municipiului Vaslui, aflați în serviciu de patrulare pe strada Traian din municipiul Vaslui, au observat și interceptat un bărbat care manifesta un comportament suspect, respectiv se afla pe partea carosabilă și efectua semnale de oprire pentru autoturismele care tranzitau zona”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Oamenii legii au stabilit în urma verificărilor și motivul pentru comportamentul bizar al bărbatului.

„Polițiștii au procedat la legitimarea sa și, prin efectuarea de verificări, au stabilit că, la data de 28 noiembrie 2023, Judecătoria Brașov a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de un an, pe numele bărbatului de 61 de ani, din comuna Ciocani, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

De ce i-a fost frică nu a scăpat. Hoțul a fost condus la Penitenciarul Vaslui în vederea executării pedepsei stabilite de instanța de judecată.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite