Deputatul Adrian Solomon are interzis la declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul de Bârlad Adrian Solomon nu va mai avea voie să facă declarații publice pentru o perioadă de timp, după ce l-a amenințat cu moartea pe premierul Ungureanu.

Victor Ponta i-a dat interdicție deputatului PSD Adrian Solomon, după ce acesta a declarat că Ungureanu ar putea avea soarta premierului italian Aldo Moro, dacă va ajunge în municipiul Bârlad și nu va discuta cu primarul de acolo.

Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad, va avea nu soarta lui Tăriceanu, ci soarta lui Aldo Moro.

Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnule prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte că vii..", a declarat Solomon.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Solomon a declarat că nu a fost vorba de o ameninţare la adresa primului-ministru, ci de folosirea unei expresii care circulă prin zona Bârladului pentru a-i descrie pe cei ce duc o viaţă grea.

"Când am fost viceprimar la Bârlad, veneau oameni şi îmi spuneau: ‘Ajutaţi-mă, domnule, că am viaţa lui Aldo Moro‘. Vreau să-l asigur pe primul-ministru că nu am făcut referire la persoana istorică Aldo Moro, ci am plasat într-un context neadecvat o vorbă populară", a spus deputatul.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite