Crimă înfiorătoare într-un sat din Vaslui. O femeie tânără a fost înjunghiată în inimă. Cine e suspectul principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

O femeie de 35 de ani a fost ucisă prin înjunghiere în localitatea vasluiană Zorleni. Suspectul principal este fostul soţ al victimei, cu care aceasta se certase recent şi împotriva căruia obţinuse un ordin de restricţie.

O femeie din localitatea Zorleni a decedat vineri seară, după ce a fost înjunghiată în inimă. Soacra surorii sale a sunat la 112, dar mediciii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

„A fost găsită o femeie de 35 de ani cu plagă înjunghiată toracică, în stare gravă, inconştientă. A fost trimisă o ambulanţă tip B2 din Bârlad. Femeia a fost declarată decedată, find descoperită târziu. Avea o plagă înjunghiată cardiac”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Victima locuia la sora sa după ce se despărţise de soţ. Pentru că acesta era violent, obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui. Bărbatul este, de altfel, principalul suspect în cazul uciderii femeii şi este căutat în prezent de poliţişti.

„Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112 cu privire la decesul unei femeie de 35 ani, din localitatea Zorleni, judeţul Vaslui. Corpul victimei prezenta urme de violenţă. La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul IPJ Vaslui pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei. Totodată, întrucât există suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, a fost informat şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, acesta urmând a prelua cercetările”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Crimă pentru câţiva lei. Şi-a ucis cumnatul cu o lovitură de cuţit în inimă şi l-a rănit grav pe fratele acestuia

Crimă după o discuţie despre sex. Şi-a ucis verişoara când i-a spus că îl va reclama pentru viol

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite