Copil de 13 ani rănit grav de un şofer teribilist care a intrat pe trotuar. Vitezomanul a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul de circulaţie s-a petrecut duminică după-amiază, în zona industrială a municipiului Huşi, judeţul Vaslui, pe fondul vitezei excesive. În urma incidentului, un copil a fost grav rănit de şoferul care a părăsit locul accidentului

Potrivit martorilor, şoferul circula cu viteză ameţitoare şi a scăpat controlul volanului. În urma primelor cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un autoturism care circula pe strada Calea Basarabiei, din zona industrială a municipiului Huşi, către centru, a pătruns pe senul opus, apoi a lovit un pieton care circula pe trotuar şi a ajuns în curtea unei locuinţe distrugând gardul şi o anexă gospodărească.

Victima este un copil de 13 ani, din municipiul Huşi, care a fost transportat la spital cu multiple fracturi. La scurt interval a fost transferat la Spitalul “Sf. Maria” Iaşi.

“Conducătorul auto a părăsit locul faptei, motiv pentru care poliţiştii Biroului Rutier efectuează cercetări pentru identificarea acestuia”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite