Cinci persoane, printre care şi doi copii, rănite în urma unui accident produs pe DN2F în județul Vaslui

0
Publicat:

Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs, sâmbătă, pe DN 2F, în localitatea Vladia din județul Vaslui. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, în accident au fost implicate două autoturisme.  

Cinci persoane au fost rănite   FOTOISU Vaslui
Cinci persoane au fost rănite FOTOISU Vaslui

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, una de Terapie Intensivă Mobilă şi două salvări aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane, patru adulţi şi doi copii minori. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate, ieşite în afara carosabilului, unul dintre autovehicule fiind răsturnat. Până la sosirea salvatorilor, victimele au fost evacuate de către ceilalţi participanţi la trafi”, arată ISU Vaslui.

„Echipajele de intervenţie au evaluat victimele, cinci dintre acestea primind şi îngrijiri medicale la faţa locului. Cele cinci victime, trei adulţi şi doi copii, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Pompierii au asigurat măsuri PSI şi au curăţat şi spălat carosabilul”, au mai precizat reprezentanţii ISU Vaslui, citează Agerpes.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite