Tânăr decapitat în timp ce se plimba cu ski jetul, pe un lac arădean. Avea 29 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident infiorător a avut loc, sâmbătă, 19 august 2023, în zona localității Zăbrani din județul Arad. Un tânăr care se plimba cu ski jetul a fost decapitat de o sârmă.

Tânărul nu a mai avut nici o șansă FOTO Facebook Zăbrani
Tânărul nu a mai avut nici o șansă FOTO Facebook Zăbrani

Din primele informații se pare că un tânăr care se plimba cu ski jetul nu a observat o sârmă care traversa balta și a fost decapitat de aceasta.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad care nu a putut decât să confirme decesul prin decapitare al bărbatului. Acesta avea 29 de ani. Pe ski jet se mai afla o tânără de 22 de ani care a fost și ea transportată la spital cu reacție acută la stres, traumatism antebraț și hematon frontal.

Erau din județul Timiș 

Bărbatul se afla cu un grup de patru prieteni din județul Timiș. Se pare că la fața locului a fost solicitat și un echipaj de scafandri din cadrul ISU Arad pentru a căuta capul decedatului.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad au declarat că incidentul a avut loc după ora 16.00. 

„În jurul orei 16:40, prin SNUAU 112 a fost sesizat un incident pe suprafața de apă a unei balastiere din zona Zăbrani. Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din județul Timiș, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident. În urma accidentului, tânărul și-a pierdut viața, tânăra fiind rănită ușor, la prima vedere”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor care au dus la  producerea accidentului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SJML Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite