Un bărbat a fost accidentat mortal, între Costinești și Tuzla. Șoferul băut a părăsit locul faptei

0
Publicat:

 Un tânăr a fost arestat preventiv, după ce a accidentat mortal pe DN 39, între staţiunea Costineşti şi comuna Tuzla, un bărbat de 38 de ani, ulterior şoferul părăsind locul faptei.

Bărbatul a fost arestat preventiv. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Bărbatul a fost arestat preventiv. FOTO Shutterstock (Arhivă)

La data de 18 august, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 26 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului”, informează IPJ Constanţa, scrie Agerpres.

Vineri, în jurul orei 04,40, acesta ar fi condus un autoturism, pe DN 39, între staţiunea Costineşti şi comuna Tuzla, şi ar fi surprins şi accidentat un bărbat, de 38 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

Ulterior, ar fi părăsit locul faptei.

În urma accidentului rutier, pietonul a fost grav rănit, fiind transportat la spital, unde, ulterior, a decedat.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au identificat pe conducătorul auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

  Acesta a fost condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

La data de 19 august, a fost prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite