Caz şocant în judeţul Vaslui. O femeie şi-a aruncat pruncul abia născut în foc. „Aşa ceva nu am mai pomenit, este înspăimăntător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
criminalisti vaslui

O tânără de 35 de ani din judeţul Vaslui este acuzată că şi-a aruncat în foc copilul după ce l-a născut. Totul a ieşit la iveală după ce femeia a suferit complicaţii în urma naşterii şi a ajuns la spital.

Cazul s-a petrecut în localitatea vasluiană Oţeleni, comuna Hoceni. În urma naşterii, starea femeii s-a înrăutăţit, astfel că familia a solicitat ajutorul Ambulanţei. Tânăra a fost transportată la spitalul din Huşi, unde medicii au constatat că aceasta prezenta simptomatologia specifică unei naşteri recente. Interogată de cadrele medicale, lehuza a recunoscut că a născut singură acasă, iar copilul l-a aruncat în foc. Medicii au alertat Poliţia, care a declanşat o anchetă.

Comunitatea locală din Hoceni este şocată de gestul tinerei, cu atât mai mult cu cât aceasta era cunoscută ca fiind o ”fată cuminte”, iar familia acesteia este una fără probleme în comunitate.

”Aşa ceva nu am mai pomenit. Am mai auzit de pruncucideri, dar de o manieră atât de sadică, nu. Este înspăimântător ce s-a întâmplat. Numai în filmele de groază mai vezi asemenea lucruri. Pur şi simplu ne-a consternat. Sunt atatea familii la noi în sat care şi-ar dori un copil şi nu reuşesc să facă, cu siguranţă s-ar fi găsit cine să ia şi să crească acel copil, dacă această tânără nu şi l-a dorit”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Vasile Ţabără, primarul comunei Hoceni.

Potrivit primarului, mama care şi-a aruncat pruncul pe foc se numeşte Monica Popa şi a revenit de curând în satul natal la părinţi, după ce a divorţat. Aceasta a fost căsătorită într-o altă localitate, având doi copii mici. În prezent nu era implicată în nicio relaţie. După ce a rămas însărcinată, în urma unei relaţii pasagere, tânăra a ascuns sarcina.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite