Bătrână ucisă de ziua soțului. Criminalul este chiar sărbătoritul care împlinea 96 ani. El suferă de Alzheimer

0
Publicat:

O bătrână de 82 de ani din comuna Mălușteni (Vaslui) a fost ucisă joi, 11 mai 2023, de soțul său în vârstă de 96 de ani. Bătrânul a fost internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă a avut discernământ când a comis crima.

Bătrânul a fost găsit de polițiști în podul casei sale FOTO arhivă Adevărul
Bătrânul a fost găsit de polițiști în podul casei sale FOTO arhivă Adevărul

O crimă înfiorătoare a avut loc joi, 11 mai 2023, în satul Țuțcani, comuna Mălușteni, județul Vaslui. Un bătrân de 96 de ani, Sandu C., și-a omorât soția, Eliza C., în vârstă de 82 de ani, cu o lovitură de cuțit în zona toracică - chiar în ziua în care bărbatul a împlinit 96 de ani.

Victima a fost descoperită într-o baltă de sânge de o vecină  care avea grijă de cei doi bătrâni. A sunat imediat la 112 și a anunțat crima. Polițiștii nu l-au găsit în casă pe bătrânul de 96 de ani, așa că au adus un câine, care i-a dat de urmă în podul casei.

Bătrânul de 96 de ani suferă de Alzheimer și este posibil să nu realizeze ceea ce a făcut. Vestea uciderii femeii a căzut ca un trăsnet pentru cei doi copii ai lor, care au fost anunțați de poliție despre cele întâmplate

„La data de 11 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că, la o locuință din localitatea Țuțcani, comuna Mălușteni, județul Vaslui, a fost găsită decedată, o femeie în vârstă de 82 de ani, ce prezenta o plagă la nivelul corpului.

În temeiul sesizării, la fața locului a fost deplasată o echipă complexă de cercetare, cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul femeii”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Întrucât există suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Bărbatul de 96 de ani a fost internat în Secția de Psihiatrie a Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare și expertizare.

Femeia ucisă a fost dusă dusă la Serviciu de Medicină Legală din Vaslui pentru efectuarea necropsiei, aceasta urmând a fi înmormântată duminică, 14 mai a.c..

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite