Bătaie între doi consilieri PSD după ce au dansat Hora Unirii la Huși. Poliția anchetează cazul

0
Publicat:

Regizorul Teatrului Nottara, Claudiu Romila, și medicul Bogdan Popa, directorul spitalului din Huși, au fost protagoniștii unui incident violent imediat după ceremonia organizată cu ocazia Micii Uniri în localitate. 

Claudiu Romila (stânga) și Bogdan Popa FOTO Facebook
Claudiu Romila (stânga) și Bogdan Popa FOTO Facebook

Consilierul local PSD Claudiu Romila, regizor în cadrul Teatrului Nottara, și consilierul local PSD Bogdan Popa, medic și director al spitalului din Huși, au intrat în atenția Poliției în urma unui incident petrecut după hora unirii organizată la Huși (Vaslui).

Cei doi aleși au luat parte marți, 24 ianuarie, la omagierea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române în parcul din centrul orașului Huși și au dansat Hora Unirii alături de cei prezenți. După încheierea ceremoniei, o parte dintre invitați au mers la un restaurant din localitate.

După câteva ore, medicul Bogdan Popa a sunat la 112 pentru a reclama faptul că a fost lovit de Claudiu Romila, care i-ar fi furat și telefonul mobil. Potrivit martorilor prezenți la incident, Popa l-ar fi jignit pe Romila, iar acesta din urmă i-ar fi aruncat medicului un pahar de whisky în față.

Cei doi și-ar fi administrat reciproc mai multe lovituri, iar regizorul l-ar fi lovit cu un scap pe medicul Bogdan Popa. Incidentul a fost confirmat de Poliție, care a deschis dosar penal în acest caz și face cercetări pentru a stabili cu exactitate cine a comis actele de violență.

 „Pe 24 ianuarie, ora 14.41, Poliția municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în timp ce se afla într-un local de alimentație publică din municipiul Huși, ar fi fost agresat, fiind indicat și un prezumtiv autor.

Totodată, persoana vătămată a sesizat și faptul că, ar fi fost deposedată de un telefon mobil, de către același prezumtiv autor.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.  

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite