Bărbatul filmat de propriul copil când lovea cu brutalitate un bătrân a fost eliberat din arest VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul a fost lovit de mai multe ori cu palmele şi picioarele în piept şi cap FOTO captură video
Bătrânul a fost lovit de mai multe ori cu palmele şi picioarele în piept şi cap FOTO captură video

Reţinut iniţial de poliţişti pentru că a fost la un pas să omoare în bătaie un bărbat de 61 de ani, agresorul a fost plasat sub control judiciar de procurorii Parchetului din Bârlad. Pe înregistrarea video făcută chiar de fiul agresorului se aude cum bătrânul îl imploră să nu îl mai lovească: „Te rog, gata, nu mai pot!”

Schimbare de situaţie în cazul bărbatului de 40 de ani din Bârlad care a lovit cu palmele şi picioarele în faţă un bărbat de 61 de ani. 

Poliţiştii vasluieni îl reţinuseră iniţial pentru 24 de ore sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar ulterior procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au decis să îl plaseze sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Bărbatul de 40 de ani are doi copii, un băiat de 16 ani şi o fată de 11 ani. Fiul său este cel care a filmat agresiunea sălbatică asupra bărbatului. 

Anchetatorii au stabilit că între cei doi bărbaţi exista un conflict mai vechi, iar fiul său şi un nepot i-au cerut ajutorul ca să îi aplice acestuia o corecţie.

Incidentul violent a avut loc pe 30 mai, pe strada Siret din Bârlad. Bătrânul risca să fie omorât în bătaie dacă fiul său, care filma agresiunea, nu i-ar fi cerut să înceteze pentru că se apropiau alte persoane.

Poliţia s-a sesizat în acest caz după ce o înregistrare video de o violenţă ieşită din comun a fost postată pe o reţea de socializare. În imagini se vede un bărbat care loveşte cu palma un bătrân, iar acesta cade din picioare sub forţa loviturii. 

Agresorul începe apoi să îl lovească cu picioarele pe bătrân în piept şi în cap.

„Te rog, gata, nu mai pot!”, „Cu nimeni nu am nicio treabă, numai cu mine!”, îi spune victima individului care loveşte fără încetare, în încercarea de a scăpa de furia agresorului.

Ploaia de lovituri încetează după ce copilul bătăuşului îi cere să se oprească: „Gata, tati, gata!”. Nu înainte ca bărbatul să îl mai lovească o dată pe bătrân cu piciorul în faţă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Profesor acuzat de agresiune sexuală. A pipăit o elevă pe care o medita la matematică

Fetiţă de 14 ani violată de patru bărbaţi. Agresorii sexuali au filmat violul şi au postat imaginile pe reţelele de socializare

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite