Profesor acuzat de agresiune sexuală. A pipăit o elevă pe care o medita la matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Cadrul didactic, în vârstă de 62 de ani, a mângâiat o adolescentă pe coapse şi pe sâni în timpul unei meditaţii la matematică, profitând de ascendentul moral pe care îl avea asupra copilei, pentru care era „domnul profesor de matematică”.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au trimis în judecată un bărbat de 65 de ani pentru agresiune sexuală comisă în formă continuată. 

Acesta este profesor şi a profitat de acest lucru pentru a agresa sexual o elevă cu care făcea meditaţie la matematică.

”S-a reţinut că, în luna noiembrie 2019 (la o dată neprecizată) şi la data de 04.12.2019, inculpatul, în timp ce efectua ore de meditaţie la matematică cu persoana vătămată minoră, în vârstă de 14 ani la data comiterii faptei, fără consimţământul acesteia, a comis acţiuni cu conţinut explicit sexual, materializate prin atingeri şi mângâieri cu mâna pe coapse şi pe sâni”, a stabilit procurorul de caz.

”A profitat de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, dată fiind vârsta acesteia, precum şi de ascendentul moral al inculpatului asupra victimei, pentru care era <<domnul profesor de matematică>>”, se menţionează în rechizitoriu.

Unul dintre părinţii copilei agresate sexual s-a constituit parte civilă în procesul penal, cerând simbolic 50 de lei ca daune morale.

Rechizitoriul şi dosarul cauzei au fost înaintate Judecătoriei Galaţi în vederea verificării legalităţii sesizării instanţei, administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fetiţă de 14 ani violată de patru bărbaţi. Agresorii sexuali au filmat violul şi au postat imaginile pe reţelele de socializare

Violatorul în serie ce părea de neoprit. Judecătorii l-au pedepsit exemplar pentru ce le-a făcut victimelor

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite