Bărbat torturat şi omorât în propria casă. „Parcă a fost zdrobit pe roată ca Horea, Cloşca şi Crişan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Potrivit anchetatorilor, pe trupul victimei în vârstă de 70 de ani, dintr-un sat din Vaslui, sunt numeroase urme de înjughiere şi de agresiune prin zdrobire sau lovire cu un corp dur, probabil metalic.

Un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat, joi, la domiciliul său din comuna Perieni, cu multiple plăgi pe tot corpul, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

„Bărbatul de 70 ani, din Perieni, a fost găsit decedat la domiciliu de familie. Prezintă multiple plăgi înjunghiate şi zdrobite pe tot corpul, nu se ştie exact în ce context. La faţa locului a fost trimis un echipaj SAJ cu medic de la Bârlad, care a constat decesul persoanei, deoarece semnele morţii erau deja instalate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au fost solicitaţi să intervină şi au început cercetări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs decesul bărbatului. Deocamdată nu este clar mobilul crimei.

Potivit unor martori, pe trupul bărbatului ar fi peste 20 de înjunghieturi, dar şi răni oribile, ca şi cum ar fi fost lovit cu un topor sau cu o rangă din fier. „Parcă a fost zdrobit pe roată ca Horea, Cloşca şi Crişan”, a declarat un martor.

Vă recomandăm şi:

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o piaţă din Târgu Jiu

Un bătrân şi-a tranşat fiul cu bomfaierul şi a aruncat bucăţile în Siret. Sentinţa aplicată

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite