Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o piaţă din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o piaţă din Târgu Jiu / FOTO Arhivă
Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o piaţă din Târgu Jiu / FOTO Arhivă

Cadavrul unui băbat a fost găsit într-o piaţă din Târgu Jiu, de către o femeie care a alertat poliţiştii. Ancheta a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi a survenit în urma unui conflict spontan. Un bărbat, principalul suspect, a fost reţinut pentru 24 de ore.

„La data de 26 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că a găsit în Piaţa 9 Mai, în zona tarabelor pentru legume, un bărbat în stare de inconştienţă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat ca victima este un bărbat de 60 de ani, din Tg-Jiu. Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, sosit la fata locului, a constatat că bărbatul este decedat”, a transmis, marţi seară IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Tg-Jiu, pentru a efectua cercetarea locului faptei şi a stabili împrejurările în care a avut loc decesul bărbatului.

„Având în vedere concluziile medico-legale preliminare, constând în faptul că victima nu prezenta leziuni vizibile, în cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Ulterior, cadavrul a fost transportat la S.M.L. Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au explicat că, urmare a autopsiei dispuse de poliţiştii de investigaţii criminale, a reieşit faptul că  moartea bărbatului a fost una violentă.

„Poliţiştii de investigaţii criminale au continuat cercetările, ocazie cu care a reieşit faptul că, în seara de  26 aprilie a.c., în timp ce victima se afla în zona tarabelor pentru legume din Piaţa 9 Mai, a fost agresată fizic de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool. Urmare a cercetărilor efectuate, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru care se efectuează urmărirea penală din ucidere din culpă, în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi s-a dispus declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj”, au mai explicat poliţiştii.

Bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii a fost identificat de poliţisti şi a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audiere, fiind luată faţă de acesta măsura reţinerii pe o perioadă  de 24 de ore.  

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite