Bărbat muşcat de tigru la Grădina Zoologică din Bârlad

0
Publicat:

Un bărbat a fost preluat, duminică, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Vaslui după ce a fost muşcat de un tigru la Grădina Zoologică din municipiul Bârlad.

Grădina Zoologică din Bîrlad
Grădina Zoologică din Bîrlad

"În Bârlad, la Grădina Zoologică, un bărbat a suferit o plagă de membru inferior, prin muşcătură de tigru. A fost trimisă o ambulanţă SAJ B2 de la Staţia Bârlad. Victima tigrului era vizitator", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au fost sesizaţi cu privire la acest incident, fiind demarate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Nu este pentru prima dată când au loc astfel de incidente la Grădina Zoologică din Bârlad. În 2018, o tânără de 17 ani din localitatea vasluiană Vinderei şi prietenul acesteia, un tânăr din judeţul Suceava, au fost muşcaţi de un urs la Grădina Zoologică Bârlad.

Potrivit directorului Grădinii Zoologice Bârlad, incidentul s-a produs în timp ce tânăra de 17 încerca să-şi facă un selfie cu ursul. Adolescenta a sărit peste gardul de protecţie şi s-a apropiat de gardul care împrejmuia adăpostul ursului.

În momentul în care încerca să se fotografieze cu ursul, animalul a sărit brusc şi a muşcat-o, printre gratii, de picior. Alertat de ţipetele fetei, prietenul acesteia a sărit şi el peste gardul de protecţie pentru a scoate fata, însă a fost şi el atacat de urs. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite