Angajat al Direcţiei Silvice Vaslui, mort într-un accident produs în pădure. Bărbatul a fost prins sub un utilaj

0
Publicat:

Un angajat al Direcţiei Silvice Vaslui a murit, vineri, 24 mai, într-un accident produs în pădure, într-o zonă greu accesibilă. Echipajele de intervenţie au mers pe jos pentru a ajunge la locul evenimentului. Bărbatul a fost prins sub un utilaj şi nu a putut fi salvat.

Angajatul Direcției Silvice Vaslui nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale FOTO ISU Vaslui
Angajatul Direcției Silvice Vaslui nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale FOTO ISU Vaslui

Un angajat la Direcţia Silvică Vaslui a fost prins vineri, 24 mai, sub un utilaj, într-o pădure aflată la marginea localităţii Poiana lui Alexa, comuna Puşcaşi.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu şase autospeciale şi echipaje specializate, pentru extragerea, evaluarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimei unui accident de muncă produs în pădurea aflată la marginea localităţii Poiana lui Alexa, comuna Puşcaşi. În accident a fost implicat un tractor articulat forestier (TAF) şi o persoană”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Salvatorii au ajuns cu dificultate în zona unde s-a produs accidentul. O parte dintre aceștia s-au deplasat pe jos cu toate echipamentele de intervenție pentru a ajunge la victimă.

„Cinci dintre autospecialele de intervenţie au putut înainta doar până la cantonul silvic, drumul forestier extrem de accidentat permiţând doar accesul autospecialei autoşenilate. Toate celelalte echipaje au mers pe jos peste doi kilometri, transportând manual echipamentele de intervenţie. Victima se afla în stare de inconştienţă şi în stop cardiorespirator”, au mai transmis reprezentanții ISU Vaslui.

După extragerea victimei, echipajele SMURD au început manevrele de resuscitare, însă angajatul Direcției Silvice Vaslui nu a răspuns pozitiv la manevre, iar medicul de pe ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă a declarat decesul bărbatului în vârstă de 58 ani.

Cauzele şi circumstanţele producerii acestui accident sunt cercetate acum de Poliţie şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite