Accident rutier pe DE 581. Doi copii erau în mașina care a lovit un cap de pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferul unui autovehicul a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina într-un cap de pod pe DE 581, în localitatea Târzii, comuna vasluiană Oltenești.

Trei persoane au primit îngrijiri medicale FOTO ISU Vaslui
Trei persoane au primit îngrijiri medicale FOTO ISU Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Târzii, comuna vasluiană Oltenești.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane, între care și doi copii minori. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui. 

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat care lovise un cap de pod. Persoanele aflate în autoturism se autoevacuaseră. Victimele au fost evaluate medical, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la o unitate medicală”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de cazuri.

Accident la indigo tot pe DE 581

Un alt accident rutier grav a avut loc pe 29 iulie 2022 tot pe DE 581, în localitatea vasluiană Simila. O maşină înmatriculată în Bucureşti, condusă de un şofer de 29 de ani din Reşiţa, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a pierdut controlul direcţiei, lovind un cap de pod şi ricoşând apoi într-un alt autovehicul care circula din sens opus.

Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale şi echipaje specializate, iar la faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui. În cele două autoturisme implicate în accident se aflau şapte persoane, din care trei copii cu vârste cuprinse între nouă şi doisprezece ani.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite două autoturisme avariate, unul dintre aceste fiind aruncat în parapetul de protecţie de pe marginea drumului. Una dintre persoane era blocată într-unul dintre autoturisme. Concomitent cu operaţiunea de deblocare a unuia dintre pasageri, alte trei persoane implicate în accident au fost evaluate şi au primit îngrijirile medicale necesare”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

După deblocarea victimei, aceasta a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, femeia suferind multiple contuzii în urma accidentului rutier.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite