A supraviețuit miraculos după ce a căzut cu motoreta într-o râpă adâncă de șase metri

0
Publicat:

Un bărbat de 23 de ani, din comuna vasluiană Gherghești, s-a îmbătat și a plecat cu motoreta. La un moment dat, a pierdut controlul vehiculului și a căzut într-o râpă, unde a stat toată noaptea.

Tânărul a căzut cu motoreta într-o râpă adâncă de 6 metri FOTO ISU Vaslui
Tânărul a căzut cu motoreta într-o râpă adâncă de 6 metri FOTO ISU Vaslui

Un tânăr din localitatea Gherghești, județul Vaslui, a scăpat cu viață după ce a căzut cu mopedul într-o râpă adâncă de șase metri. Accidentul a avut loc în seara zilei de marți, 13 septembrie. Pentru că era beat, bărbatul nu a putut cere ajutor decât a doua zi dimineața, când și-a revenit din beție.

Tânărul a sunat un cunoscut, căruia i-a povestit ce I s-a întâmplat, iar acesta, la rândul lui, a sunat la 112.

„Postul de Poliție Gherghești a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul județean DJ 245 B, în comuna Gherghești, județul Vaslui. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în data de 13 septembrie 2022, la ora 22.00, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Chetrosu, comuna Gherghești, aflat la conducerea unui moped, înregistrat în comuna Gherghești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și a fost proiectat într-o râpă, cu o adâncime de aproximativ 6 metri. În această dimineață, acesta a fost observat de către un martor, care a sesizat producerea evenimentului”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tânărul este conștient și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Era atât de beat, încât nu a putut să sufle în etilotest

Pe 10.07.2019, un adolescent aflat în stare avansată de ebrietate s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins conducând un moped.

Băiatul de 16 ani, din localitatea Bălcaciu, județul Alba, în timp ce conducea un moped, pe strada Gorunului din localitate, a pierdut controlul mopedului şi s-a răsturnat în şanţul din stânga drumului, producând uşoare avarii vehiculului.  

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri din Blaj împreună cu poliţiştii Secţiei numărul 6 de Poliţie Rurală au stabilit faptul că minorul nu deţine permis de conducere, mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat şi  aparţine unui tânăr de 19 ani, din localitatea Bălcaciu, care ar fi încredinţat mopedul minorului, deşi cunoştea faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

Întrucât minorul se afla în stare avansată de ebrietate şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde i-ai fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, adolescentul a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, şi conducerea a  unui  vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar tânărul de 19 ani va răspunde penal pentru încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite