Un poliţist din Băile Herculane s-a împuşcat accidental, cu propria armă, în timp ce se afla la serviciu

0
Publicat:

Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin a deschis o anchetă mai puţin obişnuită. Este vorba despre un poliţist de la o secţie din Băile Herculane care s-a împuşcat, accidental, cu arma din dotare, chiar în incinta instituţiei.

Un poliţist s-a împuşcat cu arma din dotare. Foto arhivă
Un poliţist s-a împuşcat cu arma din dotare. Foto arhivă

Potrivit comunicatului emis de IPJ Caraș-Severin, agentul s-a împuşcat din greşeală în picior cu propria armă, dar se află în afara oricărui pericol, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Incidentul s-a produs miercuri, în jurul prânzului, chiar în sediul poliției din Băile Herculane.

„În jurul orei 13:00, un polițist de la Poliția Stațiunii Băile Herculane, aflat în timpul serviciului, în sediul poliției, s-a împușcat accidental cu armamentul din dotare, fiind rănit în zona piciorului. În prezent acesta este conștient, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat de urgență la spital” au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

De asemenea, reprezentanţii IPJ Caraș-Severin au precizat că a fost constituită o echipă complexă care să ancheteze împrejurările în care acest incident a fost posibil şi, în funcţie de cele constatate se vor lua măsurile corespunzătoare.

„Conducerea inspectoratului a dispus ca o echipă complexă din cadrul inspectoratului să se deplaseze la sediul poliției, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a fi dispuse măsurile care se impun”, a mai transmis IPJ Caraș-Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite