Un poliţist de la Rutieră s-a împuşcat în cap. Agentul era în timpul serviciului și s-a dus acasă

0
Publicat:

Criminaliştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ cercetează împrejurările în care un coleg de la Biroul Rutier Roman a recurs la un gest extrem: sinucidere prin împuşcare.

În acest caz a fost deschisă o anchetă FOTO Arhiva Adevărul
În acest caz a fost deschisă o anchetă FOTO Arhiva Adevărul

Cel care a decis să-şi curme zilele este un subofiţer în vârstă de 39 de ani, tragedia consumându-se luni, 18 martie 2024. Acesta a fost descoperit decedat în locuinţa din municipiul Roman (Neamț), chiar de către soţie. Se bănuieşte că moartea a survenit după orele prânzului.

Imediat au fost alertate autorităţile, dar cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Cei care l-au cunoscut spun că gestul acestuia este inexplicabil, deoarece era conştiincios, nu avea probleme în activitatea profesională şi nici în familie.

„Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era poliţist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului. Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, din data de 16 ianuarie 2017“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IJP Neamţ.

Ofiţerul a mai precizat că luni, 18 martie 2024, în jurul orei 17.00,  încă se desfăşurau activităţi specifice de cercetare la faţa locului, pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele care au dus la producerea acestui eveniment nefericit. Poliţistul a folosit arma din dotare pentru a-şi lua viaţa.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite