Tinerii care l-au bătut, în stradă, cu bâtele pe un cunoscut au fost arestaţi

0
Publicat:

Trei tineri din Caransebeş au fost arestaţi şi sunt acuzaţi de tentativă de omor după ce, în urmă cu câteva zile, ei l-au atacat, în plină stradă, pe un cunoscut, lovindu-l cu bâtele în cap. Printre agresori se află şi un minor, potrivit news.ro.

Foto arhivă
Foto arhivă

„Astăzi, 24 iunie, trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, din Caransebeş, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, de Tribunalul Caraş-Severin, pentru tentativă la infracţiunea de omor”, a anunţat, luni seară, IPJ Caraş-Severin.

Ei sunt bănuiţi că la sfârşitul săptămânii trecute, pe 21 iunie, în jurul orei 13.00, l-au bătut crunt pe un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani, pe care îl cunoşteau. Incidentul a avut loc pe strada George Buitu, din Caransebeş, unde tânărul a fost lovit de cei trei cu bâta în cap.

Victima a ajuns la spital,cu leziuni grave, care i-au pus viaţa în pericol, spun aceleaşi surse.

„În urma agresiunii, acesta a fost transportat la spital, unde a rămas internat, stabilindu-se că leziunile provocate prin agresiune i-au pus în primejdie viaţa. Cei 3 tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost identificaţi de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Municipiului Caransebeş şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri”, a mai transmis sursa citată.

Ieri, cei trei tineri au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cercetările în acest dosar sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite