Răfuială cu iz interlop în județul Brăila: un tânăr a fost bătut cu bâtele de patru indivizi. Agresorii, reținuți VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au lovit cu bâtele de baseball un tânăr de 32 de ani, pe o stradă din localitatea Romanu, județul Brăila. Victima este internată în spital în stare gravă, având numeroase leziuni.

Potrivit IPJ Brăila, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că „pe raza localităţii Romanu, ar fi avut loc un conflict între doi bărbaţi. În urma probatoriului administrat au fost identificaţi şi depistaţi doi bărbaţi în vârstă de 34 şi 36 de ani, ambii din comuna Gemenele şi doi tineri de 17 şi 23 de ani, tot din comuna Gemenele”

Sunt indicii că starea de conflict este mai veche și se bazează pe o serie de rivalități de tip interlop, legate de „teritorii”.

Vineri, 10 mai, cei patru indivizi au lovit cu bâte un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Romanu, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate. Potrivit debraila, victima este internată cu numeroase traumatisme, inclusiv craniene, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Andrei” din Galați.

„În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 32 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În noaptea de 12 mai a.c., în urma activităţilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pe cei patru bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a precizat Poliția Brăila. 

După două zile de la incident, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe agresorii cu vârste de 17, 23, 34 și, respectiv, 36 de ani. Cei patru bătăuși sunt din comuna Gemenele.

Patru agresori reținuți FOTO: Arhivă, Adevărul
Patru agresori reținuți FOTO: Arhivă, Adevărul

Luni, 13 mai 2024, instanţa de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de cele patru persoane reţinute de poliţişti. 

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. (…) Dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.05.2024 până la data de 11.06.2024, inclusiv, a inculpaţilor Beraru Adrian, Benescu Ştefan – Costel, Tinca Cristian – Florin, Beraru Mădălin – Nicuşor. (…) Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor”, se arată în soluția pe scurt a instanței. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite