Primele reţineri în dosarul de evaziune fiscală de 9 milioane de euro. Omul de afaceri Constantin Vîrvoreanu reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele reţineri în acest dosar FOTO Corina Macavei
Primele reţineri în acest dosar FOTO Corina Macavei

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi, care coordonează cercetările în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 9 milioane de euro, au emis ordonanţă de reţinere pe numele omului de afaceri mehedinţean Constantin Vîrvoreanu din Bâcleş.

Firma lui Constantin Vîrvoreanu (fost pădurar), SC Forester Cos Primes SRL, care are ca obiect de activitate transport material lemnos, are închiriate mai multe maşini de transport la firma Via Vita deţinută de milionarul Sorinel Duducea, cercetat şi acesta pentru evaziune fiscală în alte dosare penale.

Audierile continuă la sediul IPJ Mehedinţi, poliţiştii mehedinţeni luând declaraţii la această oră omului de afaceri Georgică Cornu, Lucian Caraiman şi Nicolae Semen – cumnatul primarului de la Baia de Aramă.

 Marţi, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au efectuat 61 de percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Percheziţiile s-au desfăşurat pe raza municipiului Bucureşti şi a 10 judeţe (Mehedinţi, Timiş, Arad, Bihor, Hunedoara, Gorj, Caraş-Severin, Vâlcea, Dolj şi Dâmboviţa), la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani şi la sediile sociale ale societăţilor administrate de acestea, urmând a fi puse în aplicare 49 de mandate de aducere.

În Mehedinţi percheziţii au avut loc în localităţile Drobeta Turnu Severin (4), Baia de Aramă, Gârdoaia şi Bâcleş

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite