Poliţistul cântăreţ de la Gogoşu, apreciat de mulţi localnici: „Multă lume are invidie pe dânsul fiindcă îşi face datoria”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câteva zile, în localitatea Gogoşu se vorbeşte numai despre şeful de post care a fost filmat în timp ce cânta îmbrăcat în uniformă la o petrecere de majorat. Părerile în rândul localnicilor sunt împărţite, unii îi apreciază activitatea, alţii însă îl critică.

Toată lumea a auzit în Gogoşu despre şeful de post, care a fost filmat la căminul cultural din localitate în timp ce cântă la microfon în toiul unei petreceri. Localnicii văd lucrurile în mod diferit, unii spun că pentru buna sa activitate se poate trece cu vederea peste acest incident, alţii dimpotrivă, spun că este de netolerat un asemenea comportament pentru un om al legii.

„N-am fost pe fază, dar am auzit. E ceva neexplicabil, aşa ceva nu se face. Ori eşti organ de ordine ori face chefuri cu tineret. Asta e, greşeala se plăteşte. Şi-a bătut joc de ţară. Îl cunosc din toate punctele de vedere, nu ştie să vorbească cu lumea, şi are mai multe la bază. Cine l-a adus aici în zonă are o grămadă de belele la capul lui”, spun un localnic din Gogoşu.

Alţii îl consideră un poliţist intransigent, foarte aspru cu infractorii şi cred că tocmai de aici i se trag necazurile. Cei care nu îl au la suflet au prins momentul şi l-au filmat în timpul petrecerii.

„E un poliţist bătătarnic şi a stârpit nişte treburi în comuna Gogoşu, cu bandiţii care fac prostii, nu-i îngăduie. E aşa cum trebuie să fie un om al legii, îşi face datoria”, spune un bătrân.

„Nu l-am văzut, dar e un organ bun de poliţie, să ştiţi că la o parte din oameni le este necaz că îşi face datoria. Este un om foarte bun, dacă te prinde cu lemne nu scapi, confiscă căruţele şi le duce la poliţie. După mine este un om foarte bun, multă lume are invidie pe dânsul fiindcă îşi face datoria.”, zice o localnică. De aceeaşi părere este şi un alt localnic din Gogoşu:   „E un poliţist bun pentru că se ocupă de hoţi. Cum îi prinde nu îi iartă şi foarte bine face”.

Ştirea este foarte comentată şi pe reţelele de socializare, mulţi cititori fiind foarte îngăduitori cu poliţistul: „Nu săvârşeşte nicio infractiune, bravo lui! Felicitări pentru voce!”, “Care cântă, rău nu gândeşte....face omu veselie...” ori “şi ei sunt oameni fraţilor”.

Unii cititori tratează cu umor întâmplarea şi spun despre poliţistul cântăreţ că are “talent”: “Românii au talent, bravo Ilie,sunt destui infractori în curtea ipj şi sunt tolerati bine mersi...Ilie e mai aproape de comunitate!”

Una peste alta, dincolo de părerile oamenilor, şeful de post de la Gogoşu, agentul şef adjunct Ilie Gheorghe este cercetat de superiorii săi pentru atingere adusă onoarei instituţiei şi demnităţii profesiei de poliţist. Poliţistul riscă să fie sancţionat disciplinar şi cel mai probabil se va retrage la pensie.

Citeşte şi:

VIDEO Şeful de Post din comuna mehedinţeană Gogoşu, filmat în timp ce cântă în uniformă la o petrecere de majorat

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite